Универсални огледала модел D-VERSION RACE

Универсални огледала модел D-VERSION RACE

В наличност

Make / Model Universal - Mirrors - Fairing mounting (sport)


Описание
UNIVERSAL - E-MARKED
D-VERSION RACE са огледала с Е-маркировка и LED мигачи.

Те са изработени от черна ABS пластмаса с уникален дизайн BARRACUDA. Имат изчистени дизайнерски линии с налични цветни вложки за допълнителна персонализация.

Наличните цветове на вложките са: бял, червен, карбон, сребърен, златен, зелен и оранжев.

Продават се в комплект от 2 броя.

Проектирани от BARRACUDA.

ВНИМАНИЕ: Продаваме D-VERSION RACE с вече монтирана стандартна версия на вложката (abs black).

Мотоциклетите, които не са оборудвани с огледало с LED мигачи, се нуждаят от РЕЗИСТОР в зависимост от системата на мотоциклета: 10 или 21 вата (продуктов код RES10 или RES21).

ВНИМАНИЕ= Мотоциклетите YAMAHA се нуждаят от специалните скоби, които ще намерите тук:

YP-ADATT = всички мотоциклети yamaha (R1-R6)

YP08/12-ADATT= yamaha R6 2008-2015

Всички огледала за задно виждане BARRACUDA модел RACING със закрепване към корпуса, са оборудвани с УНИВЕРСАЛНА приставка за закрепване към мотоциклета.
Съгласно правилата на GENERAL ASSEMBLY огледалата за обратно виждане BARRACUDA НЕ се нуждаят от адаптери, но оригиналните точки на закрепване трябва да се проверят за съвместимост (вж. снимките и измерванията на уебсайта).

Вграденият LED мигач е ОДОБРЕН и е оборудван със специфична LED система, която може да изисква допълнителен набор от компоненти.:

  • - Мотоциклетите с 6-ватова система трябва да настроят мигането и работата на 10-ватови резистори (1res. X 2 мигача / на страна) или алтернативно съвместимо РЕЛЕ.
  • - Мотоциклетите с 10-ватова система трябва да се регулират мигането и работата на 10-ватови резистори (x1res. X 1 мигач) или алтернативно съвместимо РЕЛЕ.
  • - Мотоциклетите с 21-ватова система се нуждаят от 21-ватови резистори (1рес. X 2 мигача / от всяка страна) или алтернативно от съвместимо РЕЛЕ, за да регулират мигането и работата.
  • - Мотоциклетите с оригинална светодиодна система изискват технически анализ, за да се прецени какво е необходимо за функционирането (съпротивление или РЕЛЕ).

Тези съображения са общи и се отнасят за 99 % от мотоциклетите на пазара.
За да завършите инсталацията AD HOC, ви съветваме да се консултирате с ТЕХНИЧЕСКИЯ ЛИСТ, отнасящ се за вашия мотоциклет, за съвместимостта на свързаните продукти, като например:

  • - Адаптери за огледала
  • - АДАПТЕР ЗА МИГАЧИ (необходим за монтиране на мигачите върху конструкцията на мотоциклета)
  • - РЕЗИСТОР (вж. по-горе)
  • - КАБЕЛНИ АДАПТЕРИ (необходими за свързване на мигачите към оригиналната система, без да е необходимо да се правят промени в оригиналните кабели или съединители)
  • За всякаква допълнителна информация или техническо изискване, моля, свържете се с нашата техническа поддръжка на имейл tecnico@barracudamoto.it

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : info@barracudamoto.bg или тел: +359 887 537 444