ЛОСТ PRO-TECT VR|46

ЛОСТ PRO-TECT VR|46

[N1000-LPVR46]
В наличност

Make / Model Universal - Handlebars

175,90 лв. вкл. ДДС

Qty:
Описание
LEVER PRO-TECT VR|46 е предпазител на лоста на спирачката и/или съединителя.
Разработен по технология, получена от MOTOGP (Team MONEY VR46), протекторът на лоста е изработен от алуминий със CNC. Използван е специален пластмасов материал, който абсорбира ударите.
Изследван с иновативен дизайн, той е универсален както за ДЯСНАТА, така и за ЛЯВАТА страна на мотоциклета.

Разполага с разширителна връзка с диаметър 17 мм, напълно съвместима с кормилото BARRACUDA.

ВАЖНО : За приложения върху оригинални кормила, направете справка с техническите инструкции за конкретния модел мотоциклет, на уебсайта ww.barracudamoto.com , за да разберете всички спецификации за монтаж.

За всякаква друга информация, моля, изпратете имейл на адрес : [email protected]

Цената се отнася за една брой.

Лицензиран продукт на VR|46 Racing Apparel S.r.l.
LEVER PRO-TECT VR|46 е предпазител на лоста на спирачката и/или съединителя. Разработен по технология, получена от MOTOGP (Team MONEY VR46), протекторът на лоста е изработен от алуминий със CNC. Използван е специален пластмасов материал, който абсорбира ударите. Изследван с иновативен дизайн, той е универсален както за ДЯСНАТА, така и за ЛЯВАТА страна на мотоциклета. Разполага с разширителна връзка с диаметър 17 мм, напълно съвместима с кормилото BARRACUDA. ВАЖНО : За приложения върху оригинални кормила, направете справка с техническите инструкции за конкретния модел мотоциклет, на уебсайта ww.barracudamoto.com , за да разберете всички спецификации за монтаж. За всякаква друга информация, моля, изпратете имейл на адрес : [email protected] Цената се отнася за една брой. Лицензиран продукт на VR|46 Racing Apparel S.r.l.

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : [email protected] или тел: +359 887 537 444