Резистори за мигачи

Резистори за мигачи

В наличност

Make / Model Universal - Indicators


Описание
10 ватовият резистор (код RES10) е електронен компонент, необходим за правилната работа на светодиодните мигачи BARRACUDA на мотоциклета със система 10 Watt.
ПРОДАВА СЕ В КОМПЛЕКТ

ЗАБЕЛЕЖКА: Двойката светодиодни мигачи се нуждае от един коплексен резистор за правилното мигане.

21-ин ватовият резистор (код RES21) е електронен компонент, необходим за правилното мигане на led мигачите BARRACUDA на мотоциклет с 21-а ватора система.
ПРОДАВА СЕ НА БРОЙ

ЗАБЕЛЕЖКА: Двойката светодиодни мигачи се нуждае само от един резистор за правилното мигане.

Резисторът е електронен компонент, необходим за правилното работене на светодиодните мигачи, резисторът е необходим, когато оригиналната система на мотоциклета е с лампови мигачи и решите да монтирате светодиодни мигачи.

  Мотоциклетите, които имат оригинална LED система , не се нуждаят от резистор, при смяната с други LED мигачи, които не са оригинални.

   Резисторите са два различни вида: 21 вата или 10 вата, тъй като мотоциклетите имат 21 или 10 ватова система (99 % от мотоциклетите на пазара); съществуват и някои специални мотоциклети (1 % от пазара), които се нуждаят от специален резистор за калибриране в случай на сигнализация с техническо изследване.

    Резисторът трябва да бъде монтиран последователно между мигачите и системата на мотоциклета, за да поеме излишната мощност и да я прехвърли правилно към новата система на светодиодните мигачи.

     Резисторът произвежда топлина, тъй като поглъща енергия, така че съветваме да монтирате резистора далеч от меките пластмасови части на мотоциклета; най-доброто решение е да го монтирате върху шасито на вашия мотоциклет.

      Ако имате допълнителни технически въпроси, моля, свържете се с нас на адрес: [email protected]

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : [email protected] или тел: +359 887 537 444