Универсални LED мигачи модел B-LED KIT

Универсални LED мигачи модел B-LED KIT

В наличност

Make / Model Universal - Handlebars Universal - Indicators


Описание
KIT B-LED + BAR END B-LUX
Комплектът B-LED се състои от E-маркирани B-LED мигачи + B-LUX ANTI-VIBRATION

Мигачите B-LED са E-маркирани, универсални и са изработени от алуминий, като се използва LED технология от последно поколение с оптична леща.

B-LUX ANTI-VIBRATION са изработени от алуминий, предлагат се в различни цветове и имат универсално разширително приспособление


Цената B-LED на комплекта е за 2 броя мигачи и 2 броя B-LUX ANTI-VIBRATION.

Дизайн, подписан от BARRACUDA.
Комплектът B-LED се състои от E-маркирани B-LED мигачи + B-LUX ANTI-VIBRATION Мигачите B-LED са E-маркирани, универсални и са изработени от алуминий, като се използва LED технология от последно поколение с оптична леща. B-LUX ANTI-VIBRATION са изработени от алуминий, предлагат се в различни цветове и имат универсално разширително приспособление Цената B-LED на комплекта е за 2 броя мигачи и 2 броя B-LUX ANTI-VIBRATION. Дизайн, подписан от BARRACUDA.

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : [email protected] или тел: +359 887 537 444