Универсални огледала модел STREET

Универсални огледала модел STREET

В наличност

Make / Model Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Описание
UNIVERSAL - NO E-MARKED
Огледалата STREET не са с Е-маркировка, изработени са от ABS пластмаса с алуминиево рамо и многопозиционно регулиране.

Предлагат се в 6 различни цвята: МАТОВО ЧЕРНО, ЧЕРВЕНО, БЯЛО, ЗЕЛЕНО и ОРАНЖЕВО.

Те са универсални за широка гама от голи мотоциклети.

Стандартен размер на огледалото: За някои модели, като Yamaha, Ducati, BMW и MV Agusta, има адаптери за огледала, моля, вижте нашите опции - Адаптери за огледала.

Продава се в комплект от 2 броя.

Уникален дизайн на BARRACUDA.

Огледлата на BARRACUDA са с връзка към кормилото за управление, имат универсална 10мм x 1,25 мъжка връзка (дясно завинтване).

  Съгласно правилата на GENERAL ASSEMBLY: Мотоциклетите YAMAHA се нуждаят от АДАПТЕР код. N-ADATT10; мотоциклетите HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI НЕ се нуждаят от адаптери; мотоциклетите DUCATI се нуждаят от адаптери, които трябва да се изберат, като се проверят оригиналните връзки (вж. техническия паспорт на отделния мотоциклет); BMW се нуждаят от адаптери, които трябва да се изберат, като се проверят оригиналните връзки (вж. техническия паспорт на отделния мотоциклет); някои MV AGUSTA не се нуждаят от универсални адаптери, други се нуждаят от специфични адаптери (вж. техническия паспорт на отделния мотоциклет).

   Огледлата на BARRACUDA отговарят на европейските разпоредби за пътна безопасност.

    Хомологационният код е изобразен върху корпуса на огледалото или с щампа върху стъклото със символа (E ......),

     Огледалата за обратно виждане с Е-маркировка задължително трябва да имат МИНИМАЛЕН ОТРАЖАТЕЛЕН РАЗМЕР и следователно НЕ МОГАТ да бъдат малки..

      За всякаква допълнителна информация или технически въпроси, моля, свържете се с нашия ТЕХНИЧЕСКИ ОФИС: [email protected]

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : [email protected] или тел: +359 887 537 444