Универсални LED мигачи модел S-LED 3 B-LUX

Универсални LED мигачи модел S-LED 3 B-LUX

В наличност

Make / Model Universal - Indicators


Описание
UNIVERSAL - E-MARKED
S-LED 3 B-LUX представлява най-високата гама светодиодни мигачи с маркировка Е, предлагани от BARRACUDA.Те са част от проекта ALUMINUM LUXURY PROJECT, наречен B-LUX.

Те също така имат функциите STOP и POSITION.

Характеризират се с аеродинамични линии и ретро-класически стил, изработени в малък размер.
S-LED 3 B-LUX се предлагат в шест различни цвята: ЧЕРНО, ЧЕРВЕНО, СРЕБЪРНО, ЗЛАТНО, ЗЕЛЕНО и СИНЬО.

Предлагат се в комплект от 2 броя

Проектирани от BARRACUDA.

Светодиодните мигачи BARRACUDA са УНИВЕРСАЛНИ, с Е-маркировка и са съвместими с всички мотоциклети на пазара.
Всеки мотоциклет е оборудван със специфична система, която се нуждае от относително адаптиране:

  • - Мотоциклетите с 6-ватова система трябва да настроят мигането и работата на 10-ватови резистори (1res. X 2 мигача / на страна) или алтернативно съвместимо РЕЛЕ.
  • - Мотоциклетите с 10-ватова система трябва да се регулират мигането и работата на 10-ватови резистори (x1res. X 1 мигач) или алтернативно съвместимо РЕЛЕ.
  • - Мотоциклетите с 21-ватова система се нуждаят от 21-ватови резистори (1рес. X 2 мигача / от всяка страна) или алтернативно от съвместимо РЕЛЕ, за да регулират мигането и работата.
  • - Мотоциклетите с оригинална светодиодна система изискват технически анализ, за да се прецени какво е необходимо за функционирането (съпротивление или РЕЛЕ).

Тези съображения са общи и се отнасят за 99 % от мотоциклетите на пазара.
Съществуват и конкретни модели мотоциклети, които поради техническите си характеристики изискват специфични електронни адаптери, които трябва да бъдат оценени индивидуално, а за редовна експлоатация препоръчваме професионална техническа поддръжка.
За да завършите инсталацията AD HOC, ви съветваме да се консултирате с ТЕХНИЧЕСКИЯ ЛИСТ, отнасящ се за вашия мотоциклет, за съвместимостта на свързаните продукти, като например:

  • - АДАПТЕР ЗА МИГАЧИ (необходим за монтиране на мигачите върху конструкцията на мотоциклета)
  • - РЕЗИСТОР (вж. по-горе)
  • - КАБЕЛНИ АДАПТЕРИ (необходими за свързване на мигачите към оригиналната система, без да е необходимо да се правят промени в оригиналните кабели или съединители)
  • За всякаква допълнителна информация или техническо изискване, моля, свържете се с нашата техническа поддръжка на имейл tecnico@barracudamoto.it

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : info@barracudamoto.bg или тел: +359 887 537 444

MINI VIPER LED

От: 58,68 лв. Vat Incl.

FRECCIA
39,90 лв. вкл. ДДС