Универсални огледала модел A-VERSION

Универсални огледала модел A-VERSION

В наличност

Make / Model Universal - Mirrors - Handlebar mounting


Описание
UNIVERSAL - NOT E-MARKED
Огледалата A-VERSION нямат Е-маркировка , изработени са от черна ABS пластмаса с уникален дизайн BARRACUDA. Те имат изчистени дизайнерски линии с налична алуминиева вложка за допълнителна персонализация.

Barracuda предлага; You Design - взаимозаменяема вложка с този продукт, това ви позволява да добавите алуминиеви вложки в различни цветове: Сребро, злато, бяло, червено, зелено, синьо и оранжево.

Те са универсално приспособление за широк спектър от NAKED мотоциклети. Стандартен размер на огледалото: M10x1,25 мм резба.
За някои модели, като Yamaha, BMW & MV Agusta, се предлагат адаптери за огледала, моля, вижте нашите опции - Адаптери за огледала.

Продават се в комплект от 2 броя

Проектирани от BARRACUDA.


Огледалата за задно виждане на BARRACUDA с връзка към кормилото за управление, имат универална 10 x 1,25 мъжка връзка (дясно завинтване)
Съгласно правилата на GENERAL ASSEMBLY: Мотоциклетите YAMAHA се нуждаят от АДАПТЕР код. N-ADATT10; мотоциклетите HONDA, KAWASAKI, SUZUKI, TRIUMPH, APRILIA, MOTO GUZZI НЕ се нуждаят от адаптери; мотоциклетите DUCATI се нуждаят от адаптери, които трябва да се изберат, като се проверят оригиналните връзки (вж. техническия паспорт на отделния мотоциклет); BMW се нуждаят от адаптери, които трябва да се изберат, като се проверят оригиналните връзки (вж. техническия паспорт на отделния мотоциклет); някои MV AGUSTA не се нуждаят от универсални адаптери, други се нуждаят от специфични адаптери (вж. техническия паспорт на отделния мотоциклет).

Е- маркираните огледала за задно виждане на BARRACUDA отговарят на европейските разпоредби за пътна безопасност.
Хомологационният код е изобразен върху корпуса на огледалото или с щампа върху стъклото със символа (E ......),

Огледалата за обратно виждане с "Е" маркировка задължително трябва да имат МИНИМАЛЕН ОТРАЖАТЕЛЕН РАЗМЕР и следователно НЕ МОГАТ да бъдат малки..
За всякаква допълнителна информация или технически въпроси, моля, свържете се с нашия ТЕХНИЧЕСКИ ОФИС: [email protected]

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : [email protected] или тел: +359 887 537 444