ТЕКСТИЛНО ПОКРИВАЛО VR|46

ТЕКСТИЛНО ПОКРИВАЛО VR|46

[TX-M-VR46]
В наличност

Make / Model Universal

156,00 лв. вкл. ДДС

Qty:
Описание
ТЕКСТИЛНОТО ПОКРИВАЛО VR46 е идеално покритие за защита на мотоциклета в закрити помещения (НЕ е предназначено за използване на открито).
Изработено от дишаща еластична материя, покривалото се увива около мотоциклета, оставяйки го в перфектно състояние, като го предпазва от прах и влага.
VR|46 Racing Apparel S.r.l. Лицензиран производител.
ТЕКСТИЛНОТО ПОКРИВАЛО VR46 е идеално покритие за защита на мотоциклета в закрити помещения (НЕ е предназначено за използване на открито). Изработено от дишаща еластична материя, покривалото се увива около мотоциклета, оставяйки го в перфектно състояние, като го предпазва от прах и влага. VR|46 Racing Apparel S.r.l. Лицензиран производител.

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : [email protected] или тел: +359 887 537 444