Унивресални огледала с вградени мигачи модел RACE

Унивресални огледала с вградени мигачи модел RACE

В наличност

Make / Model Universal - Mirrors - Fairing mounting (sport)


Описание
UNIVERSAL - NOT E-MARKED - WITH INDICATORS
Огледалата RACE с LED мигачи. Огледалата не са Е-маркирани , изработени са от ABS пластмаса с многопозиционно регулиране.

Предлагат се в 5 различни цвята: ЧЕРНО , ЧЕРВЕНО, БЯЛО, ЗЕЛЕНО и ОРАНЖЕВО.

Те са универсално пригодени за широка гама състезателни мотоциклети (с обтекател).

Продават се в комплект от 2 броя.

Уникален дизайн BARRACUDA.

ВНИМАНИЕ= Мотоциклетите YAMAHA се нуждаят от специалните скоби, които ще намерите тук:

YP-ADATT = всички мотоциклети yamaha (R1-R6)

YP08/12-ADATT= yamaha R6 2008-2015

Всички модели на BARRACUDA REAR VIEW огледала модел RACING със закрепване към обтекателя, са оборудвани с УНИВЕРСАЛНА приставка за закрепване към мотоциклета. Съгласно правилата за GENERAL ASSEMBLY, огледалата за обратно виждане BARRACUDA НЕ изискват адаптери, но оригиналните приставки трябва да се проверят за съвместимост.

TЗа да завършите монтажа AD HOC, ви съветваме да се консултирате с Техническия лист за отделните мотоциклети, за да проверите съвместимостта на свързаните продукти, като например адаптерите за огледала. НЕодобрените огледала за обратно виждане BARRACUDA не отговарят на европейските разпоредби на пътния кодекс.

Техническото ограничение произтича от намаления размер, който е в полза на естетическото развитие на дизайна. Въпреки че се предлагат на нашия сайт, НЕ СЕ препоръчва използването им по пътищата.

• Вграденият LED мигач е ОДОБРЕН и е оборудван със специфична LED система, която може да изисква допълнителен набор от компоненти:

  • - Мотоциклетите с 6-ватова система трябва да настроят мигането и работата на 10-ватови резистори (1res. X 2 мигача / на страна) или алтернативно съвместимо РЕЛЕ.
  • - Мотоциклетите с 10-ватова система трябва да се регулират мигането и работата на 10-ватови резистори (x1res. X 1 мигач) или алтернативно съвместимо РЕЛЕ.
  • - Мотоциклетите с 21-ватова система се нуждаят от 21-ватови резистори (1рес. X 2 мигача / от всяка страна) или алтернативно от съвместимо РЕЛЕ, за да регулират мигането и работата.
  • - Мотоциклетите с оригинална светодиодна система изискват технически анализ, за да се прецени какво е необходимо за функционирането (съпротивление или РЕЛЕ).

Тези съображения са общи и се отнасят за 99 % от мотоциклетите на пазара.
Съществуват и конкретни модели мотоциклети, които поради техническите си характеристики изискват специфични електронни адаптери, които трябва да бъдат оценени индивидуално, а за редовна експлоатация препоръчваме професионална техническа поддръжка.
За да завършите инсталацията AD HOC, ви съветваме да се консултирате с ТЕХНИЧЕСКИЯ ЛИСТ, отнасящ се за вашия мотоциклет, за съвместимостта на свързаните продукти, като например:

  • - АДАПТЕР ЗА МИГАЧИ (необходим за монтиране на мигачите върху конструкцията на мотоциклета)
  • - РЕЗИСТОР (вж. по-горе)
  • - КАБЕЛНИ АДАПТЕРИ (необходими за свързване на мигачите към оригиналната система, без да е необходимо да се правят промени в оригиналните кабели или съединители)
  • За всякаква допълнителна информация или техническо изискване, моля, свържете се с нашата техническа поддръжка на имейл [email protected]

ДОСТАВКА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  – 7.00 лв

ДОСТАВКА  ДО ОФИС НА ЕКОНТ – 4.00 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 149.00 лв.

 

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в България – 24/48 часа.

Време за обработка и изпращане на поръчките  на артикули налични в склад в Италия – 5/7работни дни.

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ е валидно в продължение на 30 дни от датата на доставка, като продуктът не трябва да има никакви следи и повреди от употреба и да бъде в оригиналната си опаковка. Върнати породукти с нарушена  (разкъсана или унищожена) опаковка или етеикет няма да се приемат.

Съветваме ви да изпращате продуктите обратно с повишено внимание. За повече информация пишете на имейл : [email protected] или тел: +359 887 537 444

Универсални ленти за джанти  
MADE IN ITALY